Vacature Stagiair(e) Marketing / Communicatie bij DIAS Software, Zoetermeer

Wil jij in korte tijd veel leren? En helpen met het verder professionaliseren van onze marketingafdeling? Kom dan stagelopen op de marketingafdeling bij DIAS Software in Zoetermeer (gelegen naast het station). Dit kan vanaf juli, maar na de zomervakantie is uiteraard ook prima.

Wij maken met zo’n 40 ondernemende en enthousiaste collega’s software voor verzekerings- en hypotheekadviseurs en zijn al ruim 40 jaar marktleider in onze markt. Grote kans dat als iemand in je omgeving een hypotheek of verzekering afsluit, dat gebeurt met onze slimme software.

Functieomschrijving – wat ga je doen?

Samen met onze marketing- en salescollega’s zorg jij dat onze klanten tevreden zijn en dat ze weten met welke producten en diensten wij hen nog beter kunnen ondersteunen. Daarnaast help jij ons met het werven van nieuwe klanten.

Jij organiseert en coördineert bijvoorbeeld onze webinars van A-Z. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plannen van de webinar en het uitnodigen van de deelnemers. Je bedenkt en creëert content voor onze social mediakanalen, onderhoudt onze website, informeert onze klanten met nieuwsbrieven en mailings. We zouden ook graag meer met video doen en nog meer analytics inzetten. Dus het zou leuk zijn als je dat op zou willen pakken en je eigen wilt maken. En uiteraard denk je mee over onze strategie.

Je vindt het geen probleem om ook interne communicatie op te pakken of af en toe bij te springen bij onze HR-afdeling als daar hulp nodig is.

Daarnaast zijn we erg benieuwd naar wat jij wilt leren én wat we van jou kunnen leren.

Wat is jouw achtergrond?

Het is fijn als je creatieve ideeën hebt, je houdt van veel leuke dingen tegelijk doen, lekker vlot kan schrijven en goed zelfstandig kan werken. Daarnaast ben je student aan een hbo-opleiding en voor minimaal 4 maanden beschikbaar.

Wij bieden:

  • Een uitdagende meewerkstage binnen een innovatieve en ondernemende IT-organisatie in een mooi kantoor in Zoetermeer
  • Een bovengemiddelde stagevergoeding

Enthousiast?

Ben jij onze nieuwe stagiair(e)? Solliciteer dan via de knop of neem contact op met Dietha de Bruin via dietha.de.bruin@dias.nl of 06-14723094.