Assurantie Apps

Locatie: ’s-Hertogenbosch
Sinds: 2017
Aantal medewerkers: 50

Bundeling van krachten
Door ons partnership met DIAS zijn wij in staat om de eindklant van een extra stukje dienstverlening te voorzien. Onze Assurantie App is nu nog relevanter door de koppeling met DIAS Connect.

Over Assurantie Apps
Assurantie Apps ontwikkelt specifieke apps en websites voor de assurantiemarkt. In drie jaar tijd zijn we uitgegroeid tot de marktleider binnen de assurantiebranche. 

Met de Assurantie App zijn wij in staat om ieder vraagstuk, voor zowel een klein- als volmachtkantoor of serviceprovider te ondervangen in onze app. Voor alle tussenpersonen leveren wij een oplossing op maat.

Door de specifieke focus op de assurantiemarkt biedt Assurantie Apps haar klanten de mogelijkheid te beschikken over kwalitatief hoogstaande communicatie tools tegen een interessant tarief.

DIAS-Assurantie-Apps-Logo

Geboden oplossing in combinatie met DIAS

Dankzij de geïntegreerde DIAS Connect koppeling hebben klanten snel en gemakkelijk via de app toegang tot hun Persoonlijke Klantmap, met de daarbij horende polisvoorwaarden. 

Hiermee hebben zij altijd en overal inzage in de verzekeringen die zij bij uw kantoor hebben afgesloten en kunnen zij eenvoudig communiceren met hun adviseur. Pdf-formulieren zijn direct beschikbaar, net zoals schadeformulieren en de groene kaart.

Daarnaast verloopt alle communicatie vanuit één systeem. Zowel de app, website als social media beheert u via het eenvoudige Content Management Systeem. Dankzij de DIAS koppeling is nu ook het backoffice systeem hieraan gekoppeld.

Door onze specifieke focus op de assurantiemarkt blijven wij de Assurantie App doorontwikkelen. De koppeling met DIAS wordt in de toekomst dan ook verder uitgebreid om nog meer relevantie te bieden.

Assurantie Apps helpt u bij:


  • Ontwikkeling van uw eigen app en/of website
  • Digitalisering
  • Verhogen online dienstverlening
  • Digitaal schademelden
Waarom onze klanten kiezen voor Assurantie Apps:

  • Innoverende oplossingen
  • Verbetering van klanttevredenheid
  • Markleider in de assurantiebranche
  • Grootste app ontwikkelaar van Nederland
  • Altijd in ontwikkeling
Assurantie Apps


Website: assurantie-apps.nl Telefoonnummer: +31 (0)73 820 0231 Vraag een gratis test app aan.