Partners

Met trots hieronder de partners met wie we samenwerken

DIAS Software B.v.
DIAS Software B.v.

Aplaza

Aplaza verspreidt documenten, berichten en transacties tussen verzekeraars en het intermediair.

DIAS Software B.v.

Assurantie Apps

Assurantie Apps maakt communiceren met uw klanten mogelijk via uw eigen mobiele App. Via de Polismap op de App hebben uw klanten altijd en overal inzage in de verzekeringen die zij bij u hebben afgesloten en kunnen zij eenvoudig communiceren met hun adviseur. PDF-formulieren zijn direct beschikbaar, net zoals schadeformulieren en de groene kaart

DIAS Software B.v.

Destiny

Destiny levert communicatie-oplossingen aan financiële dienstverleners. Hun specialisme bestaat uit het leveren van een telefonie integratie met assurantiesoftwarepakketten.

DIAS Software B.v.

EMS

EMS is een onafhankelijk Nederlands softwarehuis met een unieke automatische schadeafhandelingssyteem in de Microsoft Azure cloud. Word net als EMS ook partner van DIAS Software en sluit je aan bij het snelst groeiende softwarehuis op de markt van financieel intermediairs in Nederland.

Fenêtre Online Solutions​ Dias Partner

Fenêtre Online Solutions​

Samen met de klant creëren de slimme, digitale experts van Fenêtre Online Solutions oplossingen met meerwaarde.

DIAS Software B.v.

Finconnect

Met ‘Slimme formulieren’ levert FinConnect een portaal waarin DIAS ieder gewenst digitaal formulier kan worden verzonden aan relaties, verzekeraars, tegenpartijen, expertisebureau’s, et cetera. Mogelijke toepassingen van deze module zijn onder meer online schademelden, waardemeters, naverrekenen, aanvraagformulieren, zorgplichtformulieren en enquêteformulieren.

DIAS Software B.v.

Insurance Data

Insurance Data is een samenwerkingsverband tussen Grijpma ASG en SVC Controlling & Advies. Grijpma ASG is een consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van financieel dienstverleners bij het automatiseren van hun administratie en management informatiesystemen.

DIAS Software B.v.

Ockto

Met het online portaal van Ockto Connect kun je als moderne financieel adviseur je klanten direct uitnodigen voor een Ockto-sessie. Je ontvangt de klantdata dan zowel in een overzichtelijke PDF als via de originele brondocumenten (zoals het UWV verzekeringsbericht). De informatie komt zonder overtypen in je adviessoftware ‘DIAS Advies’.

DIAS Software B.v.

Postex

Werk slimmer en sneller. Met Postex is intern printen en verwerken niet meer aan de orde. Daarvoor in de plaats komt een automatisch proces van dataverrijking en digitalisering. Postex maakt het mogelijk om, in aanvulling op de functionaliteit in DIAS, routineprocessen van klantcommunicatie nog verder te automatiseren en zo meer focus te krijgen op de core business.