Postex
Postex levert een krachtig cloudplatform voor het verzenden van klantcommunicatie zoals bijvoorbeeld polisbladen, mutatiebrieven, groene kaarten, facturen en aanmaningen.

Postex levert een krachtig cloudplatform voor het verzenden van klantcommunicatie zoals bijvoorbeeld polisbladen, mutatiebrieven, groene kaarten, facturen en aanmaningen. Onze oplossing, die ruimschoots bewezen is binnen de verzekeringsbranche, biedt mogelijkheden voor dataverrijking, klantinteractie én online betaalservices (zoals iDEAL). Het platform regisseert intelligente klantcommunicatie die aansluit bij de actuele en gevalideerde communicatievoorkeur van de klant.

Hierbij maakt Postex het mogelijk om, in aanvulling op de functionaliteit in DIAS, routineprocessen van klantcommunicatie nog verder te automatiseren en zo meer focus te krijgen op de core business. Het digitaal werken via Postex zorgt ervoor dat u alle relevante informatie direct ter beschikking heeft in DIAS.

Bundeling van krachten
Onze partners hebben alle expertise in huis om samen met DIAS Software klanten te voorzien van innoverende oplossingen en betrouwbare dienstverlening. Word net als Postex ook partner van DIAS Software en sluit je aan bij het snelstgroeiende softwarehuis op de markt van financieel intermediairs in Nederland.

"De inzet van Postex heeft onze fysieke poststroom aanzienlijk verminderd en daardoor ook een forse kostenbesparing opgeleverd in onze portokosten. Het allerbelangrijkste is echter dat we door de tijdsbesparing onze medewerkers nu volledig kunnen inzetten op conversietrajecten van kantoren die we overnemen."
Evelien van Elswijk, Manager Volmacht You Sure & DIN Assuradeuren

Bij intermediair You Sure en het volmachtbedrijf DIN Assuradeuren staat digitaal werken hoog in het vaandel. Met het Postex communicatieplatform heeft You Sure nu meer inzicht in digitale klantcommunicatie en automatische retourverwerking, èn worden er tegelijkertijd kosten bespaard.

Postex helpt u bij:

 • Automatiseren van klantcommunicatie
 • Realiseren van meetbare resultaten
 • Ontwerpen van communicatie voor optimale klantreis
 • Verkrijgen van realtime inzicht
 • Faciliteren van online betaalservices (zoals iDEAL)
Waarom onze klanten kiezen voor Postex:

 • Verhoging van digitaliseringsgraad
 • Verbetering van klanttevredenheid
 • Verbeterde rapportage en datakwaliteit
 • Tijd- en kostenbesparing door het uitbesteden van postverzending
 • Makkelijke communicatie met adviseurs (intermediair module)
 • Eenvoudige activatie door EDV-module DIAS

Postex

Download de volledige referentie case hier.

Download de Postex brochure hier.

 • Locatie: Gouda
 • Aantal medewerkers: 25
 • Sinds: 2014

www.postex.com
088 070 7400
Neem contact op

Andere partners

DIAS Software B.v.

EMS

EMS is een onafhankelijk Nederlands softwarehuis met een unieke automatische schadeafhandelingssyteem in de Microsoft Azure cloud. Word net als EMS ook partner van DIAS Software en sluit je aan bij het snelst groeiende softwarehuis op de markt van financieel intermediairs in Nederland.

Fenêtre Online Solutions​ Dias Partner

Fenêtre Online Solutions​

Samen met de klant creëren de slimme, digitale experts van Fenêtre Online Solutions oplossingen met meerwaarde.

DIAS Software B.v.

Insurance Data

Insurance Data is een samenwerkingsverband tussen Grijpma ASG en SVC Controlling & Advies. Grijpma ASG is een consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van financieel dienstverleners bij het automatiseren van hun administratie en management informatiesystemen.