Ockto
Hypotheekadvies & -acceptatie ob basis van betrouwbare brondata

Als hypotheekadviseur ben je vele uren kwijt met het verzamelen, controleren en verwerken van alle bewijsstukken voor een hypotheekaanvraag. 

Met Ockto staan persoonlijke gegevens van jouw klanten binnen 10 minuten in DIAS Advies. Rechtstreeks uit betrouwbare overheidsbronnen. Daarbij accepteren ook steeds meer geldverstrekkers hypotheken o.b.v. deze Ockto brondata.

Met de Ockto-app haalt de consument zijn gegevens veilig en snel op bij officiële bronnen zoals MijnOverheid, de Belastingdienst, het UWV en MijnPensioenoverzicht. Deze worden vervolgens veilig naar de hypotheekadviseur verstuurt, die ze zo in kan lezen in DIAS Advies.

Dit scheelt veel overtypwerk, voorkomt fouten en zorgt dat er steeds minder documenten aangeleverd hoeven worden.

Bundeling van krachten:

Onze partners hebben alle expertise in huis om samen met DIAS Software klanten te voorzien van innoverende oplossingen en betrouwbare dienstverlening. Word net als Ockto ook partner van DIAS Software en sluit je aan bij het snelstgroeiende softwarehuis op de markt van financieel intermediairs in Nederland.

Ockto data eenvoudig ingelezen in DIAS Advies
DIAS de engine waar ons kantoor op draait. Het pakket zorgt ervoor dat onze workflows eenduidig en gestandaardiseerd zijn, dat we voldoen aan onze zorgplicht en dat de klanttevredenheid hoog is. Wij vinden het belangrijk om gestandaardiseerd en eenduidig te werken en dat kan prima met DIAS. De software van DIAS is in mijn optiek uniek. Met het CRM-systeem zijn we in staat om goede selecties te maken en wij kunnen ook makkelijk bepaalde interesses van onze klanten toevoegen. Waar ons voormalig pakket een polismachine was, is DIAS veel meer vanuit de ‘eindklant’ ontwikkeld

DIAS Software B.v.

Ockto helpt u bij:

  • Inventarisatie klantgegevens
  • Hypotheekacceptatie o.b.v. brongegevens (afhankelijk van geldverstrekker)
  • Verbetering First-Time-Right ratio

Waarom onze klanten kiezen voor Ockto:

  • Snel, makkelijk en veilig klantgegevens verzamelen
  • Gegevens zo ingelezen in DIAS Advies
  • Meer tijd beschikbaar voor het daadwerkelijke advies
  • Significant minder fouten
  • Gegevens aanlevering veel eenvoudiger voor de consument

Andere partners

DIAS Software B.v.

EMS

EMS is een onafhankelijk Nederlands softwarehuis met een unieke automatische schadeafhandelingssyteem in de Microsoft Azure cloud. Word net als EMS ook partner van DIAS Software en sluit je aan bij het snelst groeiende softwarehuis op de markt van financieel intermediairs in Nederland.

Fenêtre Online Solutions​ Dias Partner

Fenêtre Online Solutions​

Samen met de klant creëren de slimme, digitale experts van Fenêtre Online Solutions oplossingen met meerwaarde.

DIAS Software B.v.

Insurance Data

Insurance Data is een samenwerkingsverband tussen Grijpma ASG en SVC Controlling & Advies. Grijpma ASG is een consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van financieel dienstverleners bij het automatiseren van hun administratie en management informatiesystemen.