Insurance Data
Insurance Data is een samenwerkingsverband tussen Grijpma ASG en SVC.

Locatie: Amersfoort

Gebundelde kennis

Insurance Data is een samenwerkingsverband tussen Grijpma ASG en SVC.

Grijpma ASG is een consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van financieel dienstverleners bij het automatiseren van hun administratie en management informatiesystemen.

SVC Groep, accountants en adviseurs voor financieel dienstverleners ondersteunt haar klanten bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering.

Beide bedrijven hebben hun technische en inhoudelijke  kennis en kunde samengebracht binnen een nieuw BI consultancy bedrijf; Insurance Data 

De bi oplossing voor financieel dienstverleners

DIAS Software B.v.

Combineer ál uw data

Insurance Data biedt één oplossing waarin verschillende databronnen gecombineerd kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan data uit de polis-administratie,  de boekhouding en de salarisadministratie.

Visualiseer uw data
Door datavisualisatie wordt uw abstracte data omgevormd naar concrete informatie. Deze informatie kan bijvoorbeeld inzichtelijk worden gemaakt op een dashboard met grafieken, tabellen en landkaarten.

Eenvoudig in gebruik
De verschillende dashboards worden weergegeven in het eigen portal van Insurance Data. Dit portal is beveiligd en in te richten per gebruiker. De data is altijd up-to-date en direct beschikbaar.

Power-BI
Onze oplossing is gebasseerd op Microsoft Power BI. Een standaard tool die inmiddels wereldwijd veel gebruikt is.

Maatwerk dashboards

Het is mogelijk om naast onze standaarden zelf dashboards te bouwen op basis van ons datamodel.

Daarnaast kunnen we naast polis en financiele data ook andere applicaties ontsluiten om op deze manier een nog completer beeld van uw totale bedrijfsvoering te kunnen verzorgen.

Standaard dashboards

Op basis van ons datamodel kunnen wij u standaard dashboards bieden die u ondermeer inzicht geven in uw portefeuille, productie, omzet, werkvoorraad en verlies- en winstrekening.

Andere partners

DIAS Software B.v.

EMS

EMS is een onafhankelijk Nederlands softwarehuis met een unieke automatische schadeafhandelingssyteem in de Microsoft Azure cloud. Word net als EMS ook partner van DIAS Software en sluit je aan bij het snelst groeiende softwarehuis op de markt van financieel intermediairs in Nederland.

Fenêtre Online Solutions​ Dias Partner

Fenêtre Online Solutions​

Samen met de klant creëren de slimme, digitale experts van Fenêtre Online Solutions oplossingen met meerwaarde.

DIAS Software B.v.

Destiny

Destiny levert communicatie-oplossingen aan financiële dienstverleners. Hun specialisme bestaat uit het leveren van een telefonie integratie met assurantiesoftwarepakketten.