Fenêtre Online Solutions
Fenêtre Online Solutions

Samen met de klant creëren de slimme, digitale experts van Fenêtre Online Solutions oplossingen met meerwaarde. Met onze flexibele agile aanpak, focus op kwaliteit en gebruikersinteractie en een supervriendelijke service gaan we iedere uitdaging graag aan.

We lossen de meest complexe uitdagingen op, gebruik makend van onze expertise in business analyse, proces en UX ontwerp, low code development en DevOps.

DIAS Software B.v.

“De DIAS Software speelt een belangrijke rol in de zakelijke assurantiemarkt. Met de software is het mogelijk om een deel van het proces op een slimme manier te automatiseren. De oplossingen van Fenêtre sluiten daar naadloos op aan. Bijvoorbeeld door de koppeling met het elektronische assurantiebeurssysteem e-ABS. Of met de slimme formulieren die met Diamond Online Forms gemaakt kunnen worden voor verschillende belangrijke processen zoals schademelden en naverrekenen. Door de samenwerking DIAS en Fenêtre wordt een totaaloplossing geboden in de zakelijke assurantiemarkt. De synergie zorgt voor vergaande efficiency van de totale keten en helpt u uw dienstverlening naar uw klanten te maximaliseren.”

Roger Hendriks – CTO

Fenêtre Online Solutions helpt u bij:

  • Systeemintegratie en koppelingen
  • Slimme online formulieren
  • Maatwerk software

Waarom onze klanten kiezen voor Fenêtre Online Solutions:

  • 15+ jaar ervaring in de zakelijke assurantiemarkt 

  • Technisch partner van de VNAB voor het E-ABS, Sanctiepl@tform, iDOSpl@tform en MIS

  • Innoverende oplossingen

  • Volledige integraties met DIAS

  • Bewezen resultaat

Andere partners

DIAS Software B.v.

EMS

EMS is een onafhankelijk Nederlands softwarehuis met een unieke automatische schadeafhandelingssyteem in de Microsoft Azure cloud. Word net als EMS ook partner van DIAS Software en sluit je aan bij het snelst groeiende softwarehuis op de markt van financieel intermediairs in Nederland.

DIAS Software B.v.

Insurance Data

Insurance Data is een samenwerkingsverband tussen Grijpma ASG en SVC Controlling & Advies. Grijpma ASG is een consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van financieel dienstverleners bij het automatiseren van hun administratie en management informatiesystemen.

DIAS Software B.v.

Destiny

Destiny levert communicatie-oplossingen aan financiële dienstverleners. Hun specialisme bestaat uit het leveren van een telefonie integratie met assurantiesoftwarepakketten.