Assurantie Apps
Communiceer met uw klanten via uw eigen mobiele app
Door ons partnership met DIAS zijn wij in staat om de eindklant van een extra stukje dienstverlening te voorzien. Onze Assurantie App is nu nog relevanter door de koppeling met DIAS Connect.
DIAS Software B.v.

Over Assurantie Apps

Assurantie Apps ontwikkelt specifieke apps en websites voor de assurantiemarkt. In drie jaar tijd zijn we uitgegroeid tot de marktleider binnen de assurantiebranche.

Met de Assurantie App zijn wij in staat om ieder vraagstuk, voor zowel een klein- als volmachtkantoor of serviceprovider te ondervangen in onze app. Voor alle tussenpersonen leveren wij een oplossing op maat.

Door de specifieke focus op de assurantiemarkt biedt Assurantie Apps haar klanten de mogelijkheid te beschikken over kwalitatief hoogstaande communicatie tools tegen een interessant tarief.

“DIAS is een vooruitstrevend
bedrijf met veel potentie”
DIAS Software B.v.
Tom Wambsgans – Scrummaster bij Assurantie Apps

Geboden oplossing in combinatie met DIAS
Dankzij de geïntegreerde DIAS Connect koppeling hebben klanten snel en gemakkelijk via de app toegang tot hun Persoonlijke Klantmap, met de daarbij horende polisvoorwaarden.

Hiermee hebben zij altijd en overal inzage in de verzekeringen die zij bij uw kantoor hebben afgesloten en kunnen zij eenvoudig communiceren met hun adviseur. Pdf-formulieren zijn direct beschikbaar, net zoals schadeformulieren en de groene kaart.

Daarnaast verloopt alle communicatie vanuit één systeem. Zowel de app, website als social media beheert u via het eenvoudige Content Management Systeem. Dankzij de DIAS koppeling is nu ook het backoffice systeem hieraan gekoppeld.

Door onze specifieke focus op de assurantiemarkt blijven wij de Assurantie App doorontwikkelen. De koppeling met DIAS wordt in de toekomst dan ook verder uitgebreid om nog meer relevantie te bieden.

Contact
 assurantie-apps.nl

+31 (0)73 820 0231

Andere partners

DIAS Software B.v.

EMS

EMS is een onafhankelijk Nederlands softwarehuis met een unieke automatische schadeafhandelingssyteem in de Microsoft Azure cloud. Word net als EMS ook partner van DIAS Software en sluit je aan bij het snelst groeiende softwarehuis op de markt van financieel intermediairs in Nederland.

Fenêtre Online Solutions​ Dias Partner

Fenêtre Online Solutions​

Samen met de klant creëren de slimme, digitale experts van Fenêtre Online Solutions oplossingen met meerwaarde.

DIAS Software B.v.

Insurance Data

Insurance Data is een samenwerkingsverband tussen Grijpma ASG en SVC Controlling & Advies. Grijpma ASG is een consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van financieel dienstverleners bij het automatiseren van hun administratie en management informatiesystemen.