Aplaza
Met de Aplaza-koppeling hoeft u nooit meer in te loggen bij de extranetten van verzekeraars.

Met de Aplaza-koppeling hoeft u nooit meer in te loggen bij de extranetten van verzekeraars. Vanuit uw softwarepakket regelt u al uw klantzaken. De gegevens van uw klant worden een-op-een overgenomen. 

Werken met via deze oplossing gaat gepaard met een enorme afname van onnodige handelingen. Hierdoor is de kans om fouten te maken een stuk minder. Dat scheelt u tijd en het is minstens zo prettig voor uw klanten

Met dit systeem bespaart u 1 minuut per bericht, 5 minuten per document en 10 minuten per transactie. Gemiddeld bespaart een intermediair met deze partner 1.300 uur op jaarbasis.

Andere partners

DIAS Software B.v.

EMS

EMS is een onafhankelijk Nederlands softwarehuis met een unieke automatische schadeafhandelingssyteem in de Microsoft Azure cloud. Word net als EMS ook partner van DIAS Software en sluit je aan bij het snelst groeiende softwarehuis op de markt van financieel intermediairs in Nederland.

Fenêtre Online Solutions​ Dias Partner

Fenêtre Online Solutions​

Samen met de klant creëren de slimme, digitale experts van Fenêtre Online Solutions oplossingen met meerwaarde.

DIAS Software B.v.

Insurance Data

Insurance Data is een samenwerkingsverband tussen Grijpma ASG en SVC Controlling & Advies. Grijpma ASG is een consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van financieel dienstverleners bij het automatiseren van hun administratie en management informatiesystemen.