Nieuws

Faster Forward en Nationale Hypotheekbond ook Blinqx

29/06/2023

Blinqx, aanbieder van softwareoplossingen voor MKBs, corporates en dienstverlenende organisaties, kondigt vandaag aan dat het Faster Forward en De Nationale Hypotheekbond heeft overgenomen. De toevoeging van deze merken versterkt de dienstverlening van Blinqx in haar Verzekering & Hypotheek segment, dat al bestaat uit o.a. DIAS Software, Adviesbox en Finly.

"Met Blinqx hebben we een strategisch partner gevonden om onze gedeelde visie – één totaalplatform voor de financiële dienstverlening – versneld en beter naar de markt te brengen."
DIAS Software B.v.
Andre van Nieuwenhuijzen – Faster Forward

Blinqx Verzekering & Hypotheek, Faster Forward en De Nationale Hypotheekbond hebben een sterk overeenkomende strategie en bedienen identieke markten. Allemaal leveren ze toonaangevende SaaS software voor hypotheek- en verzekeringsadviseurs, adviesketens en serviceproviders in de financiële branche in Nederland.

De overname ondersteunt Blinqx in haar propositie als toonaangevende speler voor state-of-the art software waarmee MKBs, corporates en dienstverlenende organisaties in geselecteerde nichemarkten hun digitalisering en groei versnellen.

Ruud van der Kruk, CEO Blinqx: “Wij zijn verheugd om Faster Forward en De Nationale Hypotheekbond en alle nieuwe collega’s bij Blinqx te verwelkomen! Zij brengen diepgaande expertise en ervaring in hypotheek- en verzekeringssoftware. Met de toevoeging van deze merken aan ons bestaande aanbod, kunnen we een ‘best-of-both-worlds’ propositie realiseren als totaaloplossing voor het financieel intermediair. In deze propositie staat connectiviteit voor optimale uitwisseling van data met softwareoplossingen van andere leveranciers dan Blinqx centraal. Hierdoor kan elke klant het Blinqx platform optimaal combineren met andere oplossingen naar eigen keuze.”

André van Nieuwenhuijzen, Directeur Faster Forward: “Met Blinqx hebben we een strategisch partner gevonden om onze gedeelde visie – één totaalplatform voor de financiële dienstverlening – versneld en beter naar de markt te brengen. Wij delen de platform gedachte waarin alle relevante diensten voor het financieel intermediair samenkomen in een totaaloplossing. Door verregaande samenwerkingen binnen Blinqx Verzekering & Hypotheek wordt ons gezamenlijk platform nog completer en kunnen we versneld een aantal toevoegingen realiseren. Zo creëren we optimaal gebruiksgemak voor de klant.”

Jeroen Oversteegen, Directeur De Nationale Hypotheekbond, vult aan: “Wij zijn erg trots op wat we in de afgelopen twaalf jaar ontwikkeld hebben en zijn blij om onderdeel te worden van Blinqx. Door de stappen die we hiermee kunnen zetten, verbreden we het aanbod naar onze klanten. En dit betekent voor onze teams ook een mooie stap naar de toekomst. We kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

Lees ook