Nieuws

Verzekeringen24 kiest voor DIAS Software

08/02/2021

Het nog jonge Verzekeringen24, drie jaar geleden gestart, kiest voor DIAS Software. “We hebben eerst meegelift op de software van onze samenwerkingspartner Geytenbeek Clear Benefits, maar afgelopen jaar bewust gekozen voor DIAS Software”, zegt Michiel Ypenburg, oprichter van Verzekeringen24.

Verzekeringen24 combineert onafhankelijke online dienstverlening met een goed advies op afstand. “Ondernemers kunnen bij ons terecht voor het afdekken van risico’s die ze als ondernemer en als bedrijf lopen. Inmiddels hebben we een mooie samenwerking met mijn vorige werkgever KNAB, die alle vragen over bedrijfsverzekeringen naar ons doorstuurt.”

 

De keuze voor DIAS Software was uiteindelijk snel gemaakt. “Het importeren van relaties is in DIAS Software aanzienlijk makkelijker en onze volmachtpartij SuperGarant werkt ook al met DIAS Software. Dat neemt niet weg dat we wel degelijk ons eigen onderzoek hebben gedaan”, zegt Ypenburg.

 

“Bovendien biedt DIAS Software ongelooflijk veel mogelijkheden. Ik heb er zelf veel tijd ingestoken, omdat ik het pakket in mijn vingers wil krijgen. De conversie moest even op gang komen, daarna is dat in hele goede samenwerking met de consultants verlopen. Het pakket biedt ook goede rapportage- en exportmogelijkheden, waar ik vervolgens ook weer mijn eigen rapportages mee kan maken”, aldus Ypenburg.

 

Fred Lingg, algemeen directeur van DIAS Software, is blij met de komst van Verzekeringen24. “Het is mooi om te zien welke groei Verzekeringen24 in relatief korte tijd doormaakt. Dat sluit ook echt aan bij onze eigen ambities en ontwikkeling. Mooi om daarin samen op te trekken.”

Lees ook