Nieuws

Private Insurance Assuradeuren kiest voor DIAS Software

12/07/2022

Private Insurance Assuradeuren

Private Insurance Assuradeuren (PIA) specialist in het verzekeren van luxe auto’s, villa’s en exclusieve inboedels, kunstcollecties en luxe jachten kiest DIAS Software als IT-partner met het compleet geïntegreerde en online softwareplatform DIAS ÉÉN.

Otto Lammers, Directeur PIA: “PIA is een echte niche speler, die actief is op de Nederlandse en de Belgische markt. DIAS Software heeft veel kennis en ervaring van zowel IT als de volmacht-, verzekerings- en hypotheekmarkt en combineert dat met innovatieve technologieën en snelle schaalbaarheid. DIAS Software automatiseert veel complexe processen en is tegelijkertijd flexibel, modern en betrouwbaar. DIAS sprong er voor ons als volmacht op alle punten bovenuit.”

“Wij zijn trots dat we PIA als een van onze nieuwe volmachtklanten mogen verwelkomen”
Pokket Hyarchis en DIAS Software samenwerking
Ruud van der Kruk, CEO DIAS Software

“Het bevestigt wederom dat onze nieuw ingeslagen koers goed aanslaat in de markt. PIA is een prachtig bedrijf en we gaan met ons team dan ook de komende tijd een mooie invulling aan onze samenwerking geven.”

Met DIAS ÉÉN beschikt PIA onder andere over innovatieve en online volmacht- en assurantiesoftware, adviseurs- en consumentportalen voor zowel zakelijke als particuliere klanten en moderne connectiviteitsmogelijkheden voor de diverse partners van PIA in één geïntegreerd online softwareplatform.

Private Insurance Assuradeuren kiest DIAS Software

Private Insurance Assuradeuren B.V. treedt op als gevolmachtigd agent voor diverse Nederlandse en internationale volmachtgevers en bedient met haar exclusieve verzekeringsoplossingen een select aantal tussenpersonen die hun high networth relaties hiermee van het beste advies kunnen voorzien.

 

VLNR: Michel Jongboer, Otto Lammers, Harm de Waaij, Bart Snel, Arjuna Bosch

Lees ook