Nieuws

Pokket Hyarchis en DIAS Software kondigen samenwerking aan

02/05/2022

Pokket Hyarchis en DIAS Software kondigen samenwerking aan door de integratie van Pokket met DIAS ÉÉN Hypotheken en het documentmanagement platform van Hyarchis.

Pokket zorgt er voor dat een adviseur razendsnel kan beoordelen of het voor zijn klant en voor hem interessant is om over te gaan tot een uitgebreid advies. Combineer dit met onze moderne cloud software DIAS EEN en die van Hyarchis en er ontstaat een totaaloplossing voor de financieel adviseur waarmee het volledige adviestraject, goed, efficiënt en compliant uitgevoerd kan worden. De combinatie van Pokket Hyarchis en DIAS Software biedt de eerste echte totaaloplossing waarmee de financieel adviseur een scan kan maken van de levensvatbaarheid van een adviestraject en de uitkomst hiervan direct om kan zetten in een adviestraject met bijbehorende hypotheek- en verzekeringsproducten en automatische dossiervorming.

“Door onze krachten te bundelen is er voor de financieel adviseur nu een volledige state-of-the-art verwerkingsstraat beschikbaar.”
Pokket Hyarchis en DIAS Software samenwerking
Ruud van der Kruk - CEO DIAS Software

 Softwarecombinatie Pokket Hyarchis en DIAS Software

“Door onze krachten te bundelen is er voor de financieel adviseur nu een volledige state-of-the-art verwerkingsstraat beschikbaar waarmee de adviseur binnen enkele minuten inzicht heeft in de levensvatbaarheid van het adviestraject en op basis hiervan dit advies ook gelijk kan gaan maken. De volledig nieuwe cloud software van DIAS Software voert het benodigde rekenwerk uit, borgt de dossiervorming en verrijkt het advies desgewenst zelfs met bijbehorende verzekeringsproducten”, zegt Ruud van der Kruk, CEO van DIAS.

“De softwarecombinatie is rijk aan functionaliteit en kenmerkt zich ook nog eens door een zeer hoog gebruiksgemak in combinatie met een eenvoudige ingebruikname. Dit wordt mede ondersteund door de hoge tevredenheidsscore die wij behaald hebben bij onderzoeksbureau DFO,”aldus Pim Frishert, Partner bij Pokket.

“Hyarchis is lange tijd hofleverancier van de Nederlandse hypotheekmarkt. Van geldverstrekker tot servicer en van adviseur tot consument bieden we een full-service data management platform dat zo’n 85% van alle hypotheekdossiers in Nederland bevat. Door de samenwerking met DIAS Software en Pokket wordt de inhoud van hypotheekdossiers nog makkelijker ontsloten naar de klant en kan de adviseur zich beter toeleggen op het advieswerk door automatisering van randvoorwaardelijke zaken zoals compliance. In een tijd van toenemende digitalisering van het hypotheekproces kan de adviseur hierdoor zijn waarde naar de klant verder vergroten”, sluit Adriaan Hoogduijn, CEO van Hyarchis, af.

"Door de samenwerking met DIAS Software en Pokket wordt de inhoud van hypotheekdossiers nog makkelijker ontsloten naar de klant"
Pokket Hyarchis en DIAS Software
Adriaan Hoogduijn - CEO Hyarchis

Lees ook