Nieuws

Gezocht: nieuwe collega’s

17/02/2023

 

DIAS Group groeit hard en zoekt daarom nieuwe collega’s, o.a.:

 

DIAS Group verwelkomt graag nieuwe collega’s

DIAS Group is sinds 3 jaar een innovatieve start-up. Met meer dan 200 ondernemende en enthousiaste collega’s ontwikkelt DIAS Group bedrijfssoftware voor uiteenlopende markten, waaronder de verzekerings- en hypothekenbranche en accountancy. DIAS Group werkt met de nieuwste bewezen technologieën en passen software continu aan op de ontwikkelingen en vraag van de dynamische en complexe markten. DIAS Group creëert door investeringen in de bestaande productontwikkeling en acquisities een groep innovatieve en ondernemende bedrijven, die in hun markten het verschil voor hun klanten maken.

 

We groeien hard en verwelkomen veel nieuwe klanten. Daarom zoeken wij nieuwe collega’s, die het leuk vinden om dit avontuur met ons aan te gaan. 

 

Kom gerust kennismaken

Wil je eerst eens vrijblijvend kennismaken met een collega uit het team? Of zit jouw vacature er niet tussen, maar denk je wel dat je van toegevoegde waarde voor ons kan zijn? Neem dan gerust contact op met Michel Jongboer of Soelimen Lafkiri

Van harte welkom!

"DIAS Software is een stabiele organisatie met een superleuk team van enthousiaste collega's. Een fijne plek om te werken!"
Tekst nieuwe collega's
Esther Kuijper - Business Project Manager

Lees ook