Nieuws

Ons team groeit: Maak kennis met onze nieuwe collega’s

16/02/2023

Welkom aan boord: Ontmoet de nieuwe gezichten in ons team

Goed nieuws! We zijn blij en trots dat ons team zich verder uitbreidt vanwege groei. De nieuwe collega’s brengen ieder nieuwe perspectieven, ideeën en kwaliteiten met zich mee, en dragen bij aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Met deze nieuwe versterkingen kunnen we onze klanten o.a. nog sneller en beter voorzien van nieuwe functionaliteit. We zijn blij om al deze nieuwe gezichten in ons team te verwelkomen. Veel Plezier bij DIAS!   


"Niets is zo verfrissend als nieuwe gezichten. Het brengt niet alleen nieuwe ideeën en vaardigheden, maar ook nieuwe energie en motivatie"
nieuwe collega's pagina
Soelimen Lafkiri – CCO
Vacatures

Nieuwe Collega's

Van links naar rechts: Rogier Helvensteijn is begonnen als Online Marketeer bij de Marketingafdeling. Bonno Mulder start als Sales Manager bij de Salesafdeling. Mario Koolmees is ons nieuwe Hoofd Financiële Administratie. Faissal el Boudounti is gestart als stagiair bij Research & Development. Terrence Creton als stagiair op de Marketingafdeling. En als laatste Dion van den Bulk, een nieuwe collega bij Research & Development. 

We zijn erg blij en trots dat ons team zich de afgelopen tijd verder heeft uitgebreid vanwege groei. Echter zijn we nog op zoek naar meer nieuwe collega’s. Bekijk de vacatures!

Lees ook