Nieuws

Hypotheek Visie kiest DIAS Advies

18/09/2020

Hypotheek Visie kiest DIAS

Hypotheek Visie kiest DIAS Advies en besluit hiermee de samenwerking met de nieuwe eigenaar van DIAS Advies voort te zetten. Er is intensief onderhandeld en er is ook vergeleken met concurrenten, zoals Adviesbox, Findesk, Figlo en Finix. De focus en innovatie die DIAS Software levert, past bij Hypotheek Visie en haar blik op de toekomst. Dit vormt een mooie basis voor de organisatie om de samenwerking voort te zetten.

Volgens Joost van Rooy, Algemeen Directeur Hypotheek Visie: “Na een intensieve fase waarin we veel gesprekken hebben gevoerd over de toekomst, lag de focus op de samenstelling van het pakket en de onafhankelijkheid van de leverancier. Op basis hiervan is DIAS Advies momenteel het meest passende adviespakket voor onze deelnemers. Samen investeren wij in een lange termijn relatie en dat was een bepalende factor.” 

Fred Lingg, Directeur DIAS Software zegt op zijn beurt “DIAS Software is eind vorig jaar een nieuwe koers ingeslagen. Het is super dat een grote organisatie als Hypotheek Visie de keuze voor deze koers bevestigt.”

Hypotheek Visie kiest DIAS Software
Op de foto: Rutger Go (Hypotheek Visie), Raj Singh (Hypotheek Visie), Erik Geels (Manager Partnermarketing en Consultancy DIAS Software), Joost van Rooy (Algemeen Directeur Hypotheek Visie) en Fred Lingg (Directeur DIAS Software)
Zelf kennismaken met DIAS Advies? Maak dan gratis gebruik van onze proeflicentie.

Lees ook