Nieuws

Finly is onderdeel van DIAS Group

16/11/2022

Om stevige groei te kunnen blijven realiseren en financieel adviseurs nog meer te kunnen bieden in een veranderende markt heeft Finly zich per heden aangesloten bij DIAS Group.

"Wij zijn ervan overtuigd dat deze stap erg positief is voor het team, het product én voor onze klanten.”
DIAS Software B.v.
Joost Heijligers - CEO Finly

Joost Heijligers: “Alles klopte voor ons om deze stap te zetten. De plannen, de ervaring, het ondernemerschap en de wil om de intermediaire branche echt naar een nieuw niveau te tillen, hebben ons doen besluiten om onderdeel te worden van DIAS Group.”

Finly wordt onderdeel van DIAS Group

DIAS Group

DIAS Group bestaat op dit moment uit DIAS Software, Online Groep, My Tp, Aplaza en Hyarchis en vanaf nu dus ook Finly en FinConnect. DIAS Group kiest voor een sterke strategie in de verzekerings- en hypothekenmarkt om diensten en krachten te bundelen. Door de synergie tussen de verschillende bedrijven in de groep kunnen ze steeds meer waarde toevoegen voor haar klanten.

Op de foto vlnr. Ruud van der Kruk, Ynze Sipkema, Joost Heijligers, Rene Molhoek en Jelke Jansen
“Vanuit DIAS Software spreken we veel klanten in de markt en iedereen is unaniem enthousiast over Finly."
Pokket Hyarchis en DIAS Software samenwerking
Ruud van der Kruk - CEO DIAS Group

 

Ruud van der Kruk, CEO DIAS Group: “Vanuit DIAS Software spreken we veel klanten in de markt en iedereen is unaniem enthousiast over Finly. Zij hebben een uniek product in de markt wat inspeelt op een van de belangrijkste uitdagingen in onze markt, namelijk het faciliteren van efficiënt en effectief klantcontact. Finly is een innovatief en ondernemend bedrijf met enthousiaste mensen en dat past enorm goed bij onze bedrijfscultuur. Enerzijds is het product complementair aan de DIAS-propositie, anderzijds kunnen wij Finly verder helpen met hun eigen productontwikkeling en marktbewerking.”

Klant bepaalt zijn ideale IT-architectuur

“Finly wordt, net als MyTP en Online, aan DIAS Group toegevoegd als zelfstandig opererende organisatie. We gaan uiteraard ervoor zorgen dat er een naadloze integratie komt met de andere producten in onze groep, maar de klant is leidend. Wij moedigen dan ook aan dat bedrijven als Finly en My TP blijven partneren en koppelen met andere softwarepartijen uit onze branche. Daarmee is de klant koning en bepaalt hij zijn ideale IT-architectuur.”

Ze hebben een groeistrategie die bestaat uit het koppelen met de juiste (bron)systemen en het integreren in bestaande IT-landschapen om zodoende steeds meer toegevoegde waarde te kunnen leveren aan haar klanten. Begin dit jaar hebben ze een prominente leverancier van slimme formulieren, FinConnect overgenomen. De integratie verloopt erg goed en met deze overname wordt ook FinConnect onderdeel van DIAS Group.

Lees ook