Nieuws

Eerste DIAS Advies gebruiker succesvol overgestapt op nieuwe HDN-platform

29/03/2021

Jan Ligtenberg Advies / Arci Groep is maandag 29 maart succesvol overgestapt op het nieuwe HDN-platform.

Ligtenberg-Financieel-Advies-Dias HDN-platform

HDN heeft afgelopen jaren haar platform, waarmee aangesloten partijen zoals geldverstrekkers en intermediairs berichten kunnen verzenden en ontvangen, volledig vernieuwd. Dit was nodig om ervoor te zorgen dat het platform klaar is voor de toekomst, makkelijker nieuwe partijen kan ontsluiten en blijft voldoen aan de hoge veiligheidseisen.

In juli 2020 is het DIAS Advies-ontwikkelteam begonnen om DIAS Advies aan te kunnen sluiten op het nieuwe platform. Afgelopen weken is er veel getest en HDN heeft een certificering uitgevoerd.

Maandag 29 maart is de uitrol naar het nieuwe platform gestart met de omzetting van Jan Ligtenberg Advies / Arci Groep. Na een week volgen de volgende 10 kantoren. Wanneer dit naar tevredenheid verloopt, zullen op 14 april alle kantoren, die de cloudversie van DIAS Advies gebruiken, door DIAS Software overgezet worden naar het nieuwe HDN-Platform. 

Op 15 april volgt het eerste kantoor dat DIAS Advies met een lokale installatie gebruikt. Ook dit kantoor wordt gedurende een week gemonitord. Verloopt alles goed, dan zal op 19 april DIAS Advies update 2.11.7 live gezet worden en kunnen vanaf dat moment alle kantoren overstappen naar het nieuwe HDN-Platform.

Lees ook