Nieuws

Blinqx lanceert eBlinqx voor Verzekering & Hypotheek

28/09/2023

Verschillende softwareleveranciers, losse systemen, dubbele invoer; het kost financieel dienstverleners onnodig veel tijd. Om hiermee af te rekenen lanceert Blinqx, waar DIAS onderdeel van is, op 5 oktober een nieuw softwareplatform: eBlinqx voor Verzekering & Hypotheek.

Synergie van specialisten

eBlinqx is hét nieuwe software platform voor financieel dienstverleners; het resultaat van ultieme synergie tussen de meest toonaangevende spelers in de financiële software markt. Met eBlinqx heb je geen ICT landschap dat uit losse componenten bestaat: alles komt in één centraal platform samen. Hiermee ontstaat een complete oplossing waarmee ieder kantoor precies vindt wat het nodig heeft. Geschikt vanaf één tot honderden gebruikers. En breid je gaandeweg je dienstverlening uit? Dan groeit de software moeiteloos met je mee. 

eblinqx launch date
DIAS Software B.v.

Ontdek eBlinqx zelf

De lancering vindt plaats op de HypoVak op 5 oktober. In de Midden Nederland Hallen in Barneveld is het team van Blinqx aanwezig om eBlinqx te presenteren.

Daarnaast geven Soelimen Lafkiri en Leon van Vliet om 14:45 u hun masterclass ‘Creëer waarde voor je klanten met het nieuwste alles-in-één platform’. Ze laten zien hoe je – met eBlinqx – meer overzicht creëert, je werkplezier verhoogt en focust op de meest waardevolle klantrelaties.

Gebundelde krachten, meer mogelijkheden 

Door de samenwerking van de softwareontwikkelaars ontstaan er tal van nieuwe mogelijkheden. Gebruikers van DIAS Software hoeven zich geen zorgen te maken. Je kan de software van DIAS blijven gebruiken zoals je gewend bent.

Daarnaast gaan de ontwikkelingen van eBlinqx snel. We informeren je graag over de mogelijkheden om het nieuwe platform in de toekomst te gaan gebruiken.

eBlinqx is een krachtenbundeling van Faster Forward, DIAS Software, Adviesbox, Finly, FinConnect, Hypotheekbond en MyTP.

Lees ook