Nieuws

DIAS Software op Innovatiecongres Be the Change!

14/06/2022

Op 5 juli organiseert de Contactgroep Automatisering in samenwerking met VVP, het VIP InnovatieCongres Be the Change! Hét fin- & insurtech event voor de top van de financiële sector in Nederland. Locatie: het nieuwe AFAS Theater te Leusden.

 

Wat kun je verwachten tijdens het InnovatieCongres Be the Change?

Deze grootschalige kennis-, netwerk- en inspiratiedag biedt een wervelend programma. Meer dan 30 fin- en insurtechbedrijven geven via aansprekende presentaties een doorkijkje naar de nieuwe mogelijkheden en toekomstige ontwikkelingen in de adviesmarkt. Daarbij is er uiteraard volop gelegenheid tot netwerken. Kom om 13:30 uur naar onze sessie:

Hoe maak je de juiste keuzes voor jouw IT-landschap?

Het inrichten van een optimaal IT-landschap is een complexe aangelegenheid. Goede IT-partners zijn daarbij cruciaal. Maar hoe definieer je een goede IT-partner? Welke kennis omtrent softwareontwikkeling is er nodig om weloverwogen keuzes te kunnen maken? Waar moet je op letten? In deze innovatiesessie laten we je zien hoe je als beslisser in de verzekerings- en hypothekenmarkt (1) een goede IT-partner beoordeelt én (2) invloed uitoefent op jouw softwareleveranciers.

Sinds 2019 staat DIAS Software mede onder leiding van ervaren tech-ondernemers Ruud van der Kruk, Jelke Jansen en Ynze Sipkema. Zij hebben hun bewezen IT-innovatiestrategie meegenomen naar de verzekerings- en hypothekenmarkt. Ontdek hoe een succesvolle innovatie- en ontwikkelstrategie eruit ziet, wat belangrijke technologische keuzes zijn, welke focus in welke fase belangrijk is en wanneer je klanten moet betrekken. Na deze sessie maak je nog betere keuzes voor je IT-landschap.

Het VIP InnovatieCongres Be the Change is bestemd voor beslissers — directie en management — van geldverstrekkers, verzekeraars, adviesketens, de volmachtmarkt, en de top-100 advieskantoren van Nederland.

Maak bovendien kennis met branchegenoten of wissel van gedachten met oude bekenden, onder het genot van een goeie kop koffie, een smakelijke lunch en een gezellige afsluitende borrel.

Wil je deelnemen aan het InnovatieCongres Be the Change? Stuur dan een bericht naar marketing@dias.nl .

Lees ook