Nieuws

DIAS Software op AM Next Level

18/10/2022

Op dinsdag 1 november as. is DIAS Software aanwezig op AM Next Level in de Fabrique in Maarssen. AM vindt het tijd om Next Level te gaan! Daarom is er op 1 november 2022 een nieuw concept: AM NEXT LEVEL – powered by AMdag, bij DeFabrique in Utrecht.

DIAS Software op AM Next level

Wat kun je verwachten op de AM Next Level?

AM Insights 2022 komt eraan, een nieuw onderzoek vanuit AM.  Het toonaangevende AM Insights onderzoek duikt de diepte in over kwesties zoals duurzaamheid, vitaliteit, mobiliteit en digitalisering. 

Verder kun je letterlijk NEXT LEVEL met verschillende, verrassende onderdelen met o.a.:

  • De beursvloer: Zonder basis bouw je niet en de beursvloer is al jaar en dag dé basis van onze succesformule. Hier is handen schudden meer dan een ‘moetje’. 
  • AM Insights Café: Dit is professioneel de kroeg induiken. In het AM Insights Café vind je niet alleen een gezellige kroegsetting, maar ook eerlijke en inspirerende gesprekken over onderzoeksresultaten van AM Insights 2022.
  • Kijkdoos: Licht uit, inspiratie aan! Kijk in de kijkdoos je ogen uit en ontdek steeds nieuwe ervaringen.

Hoe kun je je aanmelden?

Wil je deze dag niet missen? Stuur dan een bericht naar marketing@dias.nl en ontvang een gratis ticket (zolang beschikbaar). We verwelkomen je graag op 1 november 2022 tijdens AM NEXT LEVEL – powered by AMdag!

Lees ook