Nieuws

DIAS Software en Finly sluiten samenwerkingsovereenkomst

16/05/2022

DIAS Software en Finly gaan een samenwerking aan en sluiten Finly aan op het bestaande DIAS-partnernetwerk. Hiermee versterkt DIAS Software haar softwareplatform DIAS EEN met o.a. risicoanalyses en workflows.

"In de software van Finly herkenden we direct een zeer gebruiksvriendelijke oplossing"

Groei van klantportefeuilles
Finly ontwikkelt software om klantportefeuilles op een rendabele manier te laten groeien. Op basis van signalen worden beheer- en adviesprocessen gestart waardoor de adviseurs worden ingezet op het moment dat zij toegevoegde waarde kunnen leveren. Finly ondersteunt de adviseurs tijdens het adviesgesprek en met de uitwerking ervan. Adviseurs werken hierdoor efficiënt, creëren kansen en zijn richting de toezichthouders aantoonbaar in control.  

De oplossingen van Finly vormen een combinatie van diverse producten, die opeenvolgend in kunnen worden gezet om te borgen dat kantoren nog meer, en nog betere adviezen kunnen verstrekken aan klanten. Ook het online contact met klanten wordt als persoonlijker ervaren en maakt het makkelijker om afspraken te plannen.

DIAS Software en Finly gaan samenwerken

Samenwerking past bij groei- en innovatiestrategie DIAS Software

“Wij geloven in de toegevoegde waarde van de adviseur voor ondernemers en particulieren en kijken continu waar er kansen liggen om de adviseur te versterken,” vertelt Ruud van der Kruk, CEO van DIAS Software. “In de software van Finly herkenden we direct een zeer gebruiksvriendelijke oplossing, die het mogelijk maakt om nog eenvoudiger een risicoanalyse te starten, waarbij een krachtige koppeling tussen DIAS Software en Finly zorgt dat er veel gegevens hergebruikt worden en dubbel werk voorkomen wordt.”

Dit betekent voor de adviseur dat zij of hij direct begint met een beeld waarin de mogelijke hiaten zichtbaar zijn en dit samen met de klant verder uitgewerkt kan worden. Het resultaat is een hogere tevredenheid bij klanten met als bonus een hogere omzet per klant.”

“Vanuit eigen onderzoek hebben we ook gezien dat er nog regelmatig tijd verloren gaat met het opvolgen van allerhande werkstappen in een proces waar software een bijdrage aan kan leveren. Vanaf nu is dat realiteit met de workflows van Finly,” vervolgt Van der Kruk. “Nog efficiënter en altijd reproduceerbaar een klantenportefeuille bewerken is hierbij ons gezamenlijke oogmerk. Zodra je één activiteit afgerond hebt wordt direct de volgende automatisch opgestart. Maximale grip en rendement op jouw portefeuille is het resultaat van de combinatie DIAS Software en Finly.“

Door samenwerken meer impact maken

“Na onze overname van FinConnect waren we al partner van DIAS Software. We waren tijdens de overname ook al in gesprek met DIAS Software voor het partnership met Finly. Door de combinatie van deze drie producten (FinConnect, DIAS Software en Finly) wordt het nog eenvoudiger om meer uit bestaande klantenportefeuilles te halen en handmatig werk te reduceren. Alle drie geloven wij sterk in de adviseur. Een mooi bij effect is dat we het werk voor de adviseur ook weer een stukje leuker kunnen maken.” vervolgt Joost Heijligers, eigenaar van Finly (en FinConnect). 

Wil je direct een demo? Dan kun je die gelijk inplannen in je agenda of kom langs op onze DIAS on Tour, waar we je laten zien hoe dit werkt. 

 

“In DIAS Software zien we een partner met mooie en moderne oplossingen waarmee klanten graag werken. Ik ben er van overtuigd dat de toevoeging direct resulteert in veel toegevoegde waarde voor de huidige en toekomstige DIAS gebruikers.”
DIAS Software B.v.
Joost Heijligers - Finly

Lees ook