Nieuws

DIAS in top 3 best presterende SaaS-bedrijven van Nederland

25/05/2023

DIAS (onderdeel van DIAS Group) staat op plek 3 in de SaaS100, de top 100 van best presterende Saas-bedrijven van Nederland. MT/Sprout maakte dat donderdag 25 mei jl. bekend. De SaaS100 representeert de 100 best presterende SaaS-bedrijven van 2023 tot een omzet van 50 miljoen euro. Vorig jaar kwam DIAS als nieuwkomer de SaaS100 binnen op plek 10.

"Het is fantastisch om te zien dat we, naast een enorme groei van ons klantenbestand en het aantal succesvolle ondernemers dat zich bij onze groep aansluit, zo’n mooie erkenning krijgen.”
DIAS Software B.v.
Ruud van der Kruk – CEO DIAS Group

“Wij zijn uiteraard weer supertrots op deze plek voor DIAS in de Saas100,” vertelt Ruud van der Kruk, CEO van DIAS Group. “Sinds eind 2019 hebben we met DIAS vol ingezet op innovatie en ontwikkeling. We brengen met een geweldig team innovatieve technologieën en snelle schaalbaarheid naar verschillende markten, zoals bijvoorbeeld de verzekerings-, hypotheken-, en accountancymarkt. Het is fantastisch om te zien dat we, naast een enorme groei van ons klantenbestand en het aantal succesvolle ondernemers dat zich bij DIAS onze groep aansluit, zo’n mooie erkenning krijgen.”

SaaS is een afkorting voor Software as a Service, een model waarbij klanten een softwareoplossing via het internet kunnen gebruiken. De SaaS100-lijst is samengesteld op basis van kenmerken en prestaties van de deelnemers. Per bedrijf zijn punten toegekend aan omvang, omzet, omzetgroei, churn, leeftijd etc. Vervolgens is er op de ranglijst een weging toegepast om de honderd best presterende eruit te filteren.

Lees ook