Nieuws

DIAS Group verder als Blinqx

22/06/2023

DIAS Group, aanbieder van softwareoplossingen voor MKBs, corporates en dienstverlenende organisaties, kondigt vandaag aan dat het verder gaat onder de naam Blinqx. Deze nieuwe naam gaat gepaard met een nieuwe merkidentiteit die de enorme ontwikkeling en ambitie van de organisatie weerspiegelt op weg naar haar volgende groeifase.

"Het is onze drijfveer om de vele versplinterde softwareoplossingen in onze key sectoren te verenigen en (door) te ontwikkelen tot totaaloplossing, waarmee we de dienstverleners van de toekomst effectief en efficiënt laten groeien."
Pokket Hyarchis en DIAS Software samenwerking
Ruud van der Kruk - CEO Blinqx

Na oprichting in 2019 is de organisatie snel groot geworden. Inmiddels telt het 13 merken in vijf key sectoren en meer dan 100.000 gebruikers in zo’n 35 landen. Tot nu toe bleef DIAS Group op de achtergrond als de drijvende kracht achter haar merken DIAS Software, Aplaza, Online Group, Hyarchis, MyTP, Finly, Finconnect, Adviesbox, Findata, AllSolutions, Dapas, Akkermans en Basenet.

Nu is het tijd voor een nieuwe naam met herkenbaar gezicht. Een gezicht dat Blinqx duidelijk laat zien als verbinder van vooruitstrevende softwaremerken in geselecteerde nichemarkten. Een gezicht dat zich inzet om groei te creëren door samenwerking en integratie van de meest slimme software oplossingen in hun markt, waarmee we een centraal platform creëren voor ultiem gebruikersgemak.

Het verhaal achter Blinqx

Bright like a diamond. Blinqx geeft een knipoog naar onze roots: Diamant Assurantie Software (DIAS). Door je aan te sluiten bij Blinqx, kun je uitblinken in wat je doet. Als medewerker, als bedrijf en als dienstverlener. Door je aan te sluiten bij Blinqx, kies je voor groei.

Blinqx. Growth Builders.

Lees ook