Nieuws

DIAS Software, Hyarchis en Pokket: winnaars van de Gouden Lotus voor Innovatie

31/05/2022

DIAS Software, Hyarchis en Pokket zijn de 3 winnaars van de Gouden Lotus in de categorie Innovatie: Dienstverlening aan het Intermediair met hun verwerkingsstraat voor adviseurs. Dat maakte InFinance woensdag 1 juni bekend.

"Uiteraard zijn we erg trots dat ons gezamenlijke innovatietraject is bekroond met een Gouden Lotus"
Pokket Hyarchis en DIAS Software samenwerking
Ruud van der Kruk, CEO DIAS Software

De 3 winnaars van de Gouden Lotus

“Uiteraard zijn we erg trots dat ons gezamenlijke innovatietraject is bekroond met een Gouden Lotus,” aldus Ruud van de Kruk, CEO van DIAS Software. ”Wij geloven in de toegevoegde waarde van adviseurs voor ondernemers en particulieren en kijken continu naar manieren om hen met snel schaalbare en state-of-the-art IT-oplossingen te ondersteunen, zowel met ons geïntegreerde softwareplatform DIAS ÉÉN als door het aangaan van samenwerkingen met innovatieve partijen.”

DIAS Software, Hyarchis en Pokket winnaars van de gouden lotus

“Adviseurs bepalen door te stemmen wie de winnaars van de Gouden Lotus zijn. Het is super om te zien dat ons initiatief de meeste stemmen heeft gekregen,” vervolgt Gijs van Hooijdonk, oprichter van Pokket, “en wordt gewaardeerd door diegenen waar we het voor ontwikkeld hebben.”

De kern van de verwerkingsstraat van DIAS Software, Hyarchis en Pokket is een totaaloplossing voor de financieel adviseur, die de focus volledig verlegt administratie naar advies. 

Met deze gezamenlijke innovatie kunnen financieel adviseurs geautomatiseerd een scan maken van de levensvatbaarheid van een adviestraject en de uitkomst hiervan direct omzetten in een adviestraject met bijbehorende hypotheek- en verzekeringsproducten en automatische dossiervorming inclusief reguliere Wwft-checks.

Adriaan Hoogduijn, CEO Hyarchis: “De reden dat we met z’n drieën de handen ineen hebben geslagen is het feit dat het traditionele adviesmodel al jaren onder druk staat. Enerzijds vraagt de consument steeds meer om een vast en scherper prijsmodel terwijl de poortwachtersrol van de adviseur flink is aangescherpt. De druk op het verdienmodel en groei in het takenpakket van de adviseur is een belangrijke oorzaak voor de consolidatieslag in het intermediair. Financieel adviseurs kunnen door gebruik te maken van onze verwerkingsstraat nog beter en efficiënter adviseren met een hogere conversie en goede dossiervorming met reguliere Wwft-checks”.

"Financieel adviseurs kunnen door gebruik te maken van onze verwerkingsstraat nog beter en efficiënter adviseren met een hogere conversie en goede dossiervorming met reguliere Wwft-checks."
Pokket Hyarchis en DIAS Software
Adriaan Hoogduijn, CEO Hyarchis

Lees ook