Hypotheekketens
Ontdek DIAS Hypotheken voor Hypotheekketens

DIAS Software B.v.

Ben je een hypotheekketen en wil je een geïntegreerd softwareplatform inzetten om je dienstverlening op het gebied van hypotheken en financieel advies te optimaliseren?

DIAS Hypotheken is de ideale keuze voor jou.

Dit platform is speciaal ontwikkeld voor hypotheekketens die zich richten op het aanbieden van hypotheken en gerelateerde financiële oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

DIAS Software Toekomst verzekerd - Hypotheek
DIAS Software B.v.
DIAS Software B.v.
DIAS Software B.v.

Als hypotheekketen wil je jouw klanten de best mogelijke service bieden. DIAS Hypotheken ondersteunt je hierbij door middel van een geïntegreerd platform voor al je processen, diensten, producten en klanten. Deze innovatieve hypotheeksoftware bevat onder andere de volgende essentiële onderdelen:


1. DIAS Inkomensrisico’s:

Breng inkomensrisico’s bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden duidelijk in beeld. Bied je klanten passende oplossingen en bijbehorende producten met deze geavanceerde module.


2. DIAS Looptijdrente:

Vergelijk naast actuele rentes ook looptijdrentes van verschillende geldverstrekkers, rekening houdend met risico-opslagen in het rentetarief die automatisch vervallen door gedane aflossingen.


3. DIAS Adviesrapportages:

Creëer duidelijke en leesbare rapportages met onder andere netto-besteedbaar inkomen en GHF-norm. Kies tussen uitgebreide of eenvoudige rapporten, afhankelijk van de behoeften van je klanten.


4. DIAS Koppelingen:

Maak gebruik van relevante koppelingen met bijvoorbeeld HDN, Hypotheekbond, Nationale Waarborg, Cardiff, Ockto, WOZ-waardeloket, Verbeter je huis en Zoek je energielabel, voor een soepel en geïntegreerd proces.

Met DIAS Hypotheken ben je verzekerd van een toekomstbestendige oplossing die je helpt om succesvol te ondernemen en jouw klanten te voorzien van het best mogelijke hypotheekadvies.

“DIAS Hypotheken is de Rolls Royce onder de hypotheekadvies pakketten.”

In de voortdurend veranderende financiële wereld worden hypotheekketens geconfronteerd met uiteenlopende uitdagingen. Om te blijven groeien, is het belangrijk om alert te zijn op de meest recente trends en ontwikkelingen.

DIAS Hypotheken biedt een geavanceerd en geïntegreerd softwareplatform dat naadloos aansluit bij de behoeften van hedendaagse hypotheekketens.


Trend 1 – Digitalisering en automatisering:

DIAS Hypotheken faciliteert hypotheekketens in het verhogen van hun efficiëntie en effectiviteit door processen zoals hypotheekadvies, inkomensanalyses en documentuitwisseling te automatiseren. Dit geïntegreerde platform optimaliseert je werkprocessen, waardoor je productiviteit toeneemt en je meer tijd kunt besteden aan het adviseren van klanten.


Trend 2 – Maatwerk en klantgerichtheid:

Onze op de klant gerichte benadering stelt je in staat om klanten een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring te bieden. Dankzij gebruiksvriendelijke oplossingen van DIAS Hypotheken, zoals ons CRM-systeem, klantportalen en heldere adviesrapportages, bouw je aan langdurige relaties en verbeter je de klanttevredenheid.


Trend 3 – Flexibiliteit en aanpassingsvermogen:

DIAS Hypotheken is ontwikkeld om mee te groeien met de veranderende behoeften van je bedrijf. Het cloud-based platform en de modulaire opzet, waaronder inkomensrisico’s, looptijdrente en relevante koppelingen, stellen je in staat om eenvoudig te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en technologieën. Zo blijf je altijd up-to-date en concurrerend in de markt.

“DIAS Advies blijft er in positiever zin bovenuit springen.”
DIAS Software B.v.

Hypotheekadvies

Hypotheeksoftware voor een efficiënt en goed hypotheekadvies inclusief rentes en voorwaarden

DIAS Software B.v.

Inkomensrisico's in beeld

Inkomensrisico’s bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden duidelijk in beeld. Inkomenstekorten invullen met het toevoegen van oplossingen en bijbehorende producten

DIAS Software B.v.

Workflow

Eén gemakkelijke en uniforme manier van werken in je kantoor met minder fouten

DIAS Software B.v.

Inzicht in complexe woonsituaties

Inzicht in de situatie bij einde relatie, het verkrijgen van mede-eigendom of waarbij twee mensen met twee huizen bijvoorbeeld gaan samenwonen en één woning gaan verhuren

DIAS Software B.v.

Wil je ontdekken wat DIAS Hypotheken voor jouw hypotheekketen kan betekenen?

Vraag nu een demo aan en ervaar de mogelijkheden van dit geavanceerde softwareplatform in de cloud. Investeer in de toekomst van je hypotheekketen door te kiezen voor innovatieve digitalisering en een klantgerichte benadering met DIAS Hypotheken.

Dit zijn de andere pakketten in DIAS EEN

Maak de Switch

DIAS EEN, een flexibel en schaalbaar platform dat precies past bij jouw dienstverlening. Of je je nu focust op: 

  • Verzekeringen, hypotheken of allebei 
  • Particuliere klanten, zakelijke klanten of agenten 
  • Als zelfstandige, met een klein team of meerdere vestigingen werkt 


DIAS EEN is jouw platform voor al je processen, diensten, producten en klanten. Maak nu zelf de switch.
 

DIAS Software B.v.