DIAS Hypotheken is online hypotheeksoftware (in de cloud) voor financieel adviseurs.

DIAS Hypotheken hypotheekadviessoftware

Hypotheeksoftware voor een efficient en goed hypotheekadvies én optimale interactie met je klant

De complexe en dynamische hypothekenmarkt is de afgelopen jaren in snel tempo veranderd:

Wetgeving wordt blijvend en steeds verder aangescherpt en digitale technologieën beïnvloeden onze manier van leven en werken. De consument heeft alsmaar hogere verwachtingen en is tegelijkertijd prijsbewuster. De arbeidsmarkt is krap en goed opgeleide medewerkers aantrekken en behouden is een uitdaging.

De markt consolideert door overnames en samenwerkingsverbanden om zo toch schaalgrootte en groei te creëren. Prijsvechters en kredietverstrekkers doen via internet rechtstsreeks zaken met de consument en we kennen een overspannen huizenmarkt met extreem veel hypotheekaanvragen.

Allerlei factoren, die jouw bedrijf beinvloeden en waar je als kantoor rekening mee moet houden, maar ook een uitgelezen kans om jouw advies nog beter te maken. Wij geloven dat de adviseur van doorslaggevend belang is voor ondernemers én particulieren.

Met DIAS Hypotheken beschik je over een platform voor jouw gehele dienstverlening.

DIAS Advies software voor hypotheekadvies

DIAS Hypotheken is online adviessoftware (in de cloud) voor financieel adviseurs. Doordat u werkt in de cloud is uw software altijd up-to-date. De nieuwste wet- en regelgeving is direct beschikbaar en u heeft geen omkijken meer naar updates en back-ups. Zo kunt u zorgeloos werken en 100% tijd besteden aan uw klant.Met DIAS Advies adviseert u uw klant met duidelijke innovatieve software over zijn financiële situatie. U berekent en vergelijkt bijvoorbeeld snel verschillende hypotheeksoorten, geheel volgens de richtlijnen van de AFM. In mooi opgemaakte rapporten presenteert u uw klant een duidelijk en goed onderbouwd advies. Naast de woonsituatie van uw klant kunt u ook de risico’s rondom het overlijden inzichtelijk maken en uw klant hierover een advies uitbrengen. 

Onze software is een totaaloplossing en met een cloud applicatie hoef je je nooit meer zorgen te maken over de nieuwste wet- en regelgeving of de veiligheid van je data:

✓ Baseer advies op een volledig overzicht van de financiële situatie van uw klant.
✓ Laat de klant snel en eenvoudig de financiële risico’s zien.
✓ Verschillende hypotheken berekenen en vergelijken.
✓ Complexe woonsituaties verwerken.
✓ Complexe scenario’s worden altijd geschetst aan de hand van de huidige wet- en regelgeving.
✓ Met één druk op de knop snelle en duidelijke rapporten.