Paardekooper
DIAS is veel klantgerichter dan andere pakketten
Eduard & Thomas Paardekooper – bedrijfseigenaren

Voorspoedige implementatie naar DIAS Sofware

We waren niet super tevreden over de software waar we toen mee werkten, dus de switch leek ons handig en de implementatie verliep ook voorspoedig. Bovendien bood DIAS meer functionaliteit en zag het er visueel aantrekkelijker uit. Groot voordeel was ook dat de software is gebouwd rondom de CRM-database. Daardoor is het klantgerichter dan andere, vergelijkbare softwarepakketten.”

Frisse wind bij DIAS Software

Paardekooper is een samenwerking aangegaan met Concapps: “Samen met hen hebben wij een app ontwikkeld. Daarmee kunnen klanten hun eigen gegevens inzien. Deze app is in onze look & feel ontwikkeld heeft. Mooi om te zien en te constateren dat DIAS nu ook een koppeling realiseert met Concapps.” 

Paardekooper Private Insurance in Bilthoven richt zich op alle onderdelen van de verzekeringsportefeuille van vermogende particulieren. Dat legt het bedrijf geen windeieren. Zelfs in deze coronatijd nam het bedrijf zes medewerkers aan die de komende maanden gaan starten bij het kantoor. Het kantoor werd in 1991 opgericht door Eduard Paardekooper, vader van Thomas Paardekooper die het bedrijf gefaseerd overneemt van zijn vader. Zeven jaar geleden participeerde het advieskantoor in een volmachtbedrijf en werd de overstap naar DIAS gemaakt.  Het is echt een stabiel systeem en er waait een frisse wind . De strategie en de visie die het bedrijf nu uitstraalt, belooft wat.”

Koppelingen met partners als Concapps

Sinds de overname in 2019 door de nieuwe aandeelhouders met Fred Lingg als algemeen directeur (sinds 1 jnaurai 2022 Ruud van der Kruk), is wat betreft Paardekooper het ondernemerschap echt te proeven. “Onder de vorige eigenaren was het bedrijf bijna tot stilstand gekomen en werd er nauwelijks nog geïnnoveerd. Ik ben dan ook zeer te spreken over de partnerships die het bedrijf sluit. Het is goed dat ze niet alles zelf willen doen en dat ze koppelen met andere partijen. Wij hopen daar op korte termijn ook voordeel van te ervaren. Mooi is al de koppeling die zij met Concapps realiseren, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen op dat vlak.”