Herenvest
DIAS is de engine waar ons kantoor op draait
Bob Klijn, algemeen manager van Herenvest Groep
Bob Klijn Herenvest

Herenvest al vanaf start papierloos

Advieskantoor en beursmakelaar Herenvest werkte al met Diamant, de voorloper van het huidige DIAS. “Vanaf het begin hebben wij ons als doel gesteld om volledig papierloos te werken. Dat kon in Diamant al geweldig”, vertelt Bob Klijn, algemeen manager van Herenvest Groep. “DIAS maakt dat op nog meer manieren mogelijk.”

Bob Klijn is enthousiast over DIAS. “In 1999 maakten we een tussenstap toen we voor onze particuliere relaties als Lancyr-deelnemer gingen werken en we gebruik moesten maken van een ander pakket. We zijn huilend teruggegaan. DIAS is in mijn optiek uniek. Het is ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Met het CRM-systeem zijn we in staat om goede selecties te maken en wij kunnen ook makkelijk bepaalde interesses van onze klanten toevoegen. Waar het andere pakket een polismachine was, is DIAS veel meer vanuit de ‘eindklant’ ontwikkeld.” 

“We weten dat er nog veel meer mogelijk is met DIAS, maar worden geleefd door de waan van de dag. Door daar een consultant voor in de arm te nemen, gaat DIAS ons nog veel meer opleveren. Uiteindelijk willen we toe naar een totaal klantbeeld.”

“DIAS de engine waar ons kantoor op draait. Het pakket zorgt ervoor dat onze workflows eenduidig en gestandaardiseerd zijn, dat we voldoen aan onze zorgplicht en dat de klanttevredenheid hoog is. De pk’s onder de motorkap bepalen uiteindelijk onze medewerkers. Vandaar dat het belangrijk is om gestandaardiseerd en eenduidig te werken en dat kan prima met DIAS. ”

 

Enthousiast is Klijn ook over de tijdsregistratiemodule in DIAS. “Die module staat bij ons standaard aan en is van wezenlijk belang. Op die manier laten wij aan klanten zien welke tijd wij investeren. Wij zijn heel open over onze verdiensten. Zodra een klant belt of een medewerker een klant belt, start de tijdsregistratie en wordt het klantdossier geopend. Alles is inzichtelijk. Zowel voor ons als de klant.”

DIAS Software B.v.
Koppeling e-ABS Als beursmakelaar is het voor Herenvest ook heel belangrijk om te werken met e-ABS, het elektronisch assurantiebeurssysteem. “Wij zijn een van de weinige beursmakelaars die met DIAS werkt. Een koppeling tussen DIAS en e-ABS was er niet en die hebben wij samen met Fenêtre, een partner van DIAS en relatie van Herenvest, gebouwd. De koppeling zijn we nu aan het testen en in het tweede kwartaal moet deze live gaan. Op dat moment kunnen ook andere klanten van DIAS via Fenêtre gebruik maken van deze koppeling”, zegt Klijn.
“DIAS is de engine waar ons
kantoor op draait.”
DIAS Software B.v.
Bob Klijn, algemeen manager van Herenvest Groep

“Wij zijn heel blij met de nieuwe eigenaar. Je voelt dat de schwung er weer in komt. De goede mensen zaten er al. Voor de doorontwikkeling is het goed dat er nu een financieel krachtige partij achter zit. Wij kunnen niet wachten.”

Wensen zijn er ook nog. “Het zou mooi zijn als DIAS gaat werken met portals waar klanten zelf op in kunnen loggen, mutaties kunnen aanbrengen en mee kunnen kijken. En bijvoorbeeld ook documenten kunnen uploaden. Hoe mooi zou het zijn als we een nieuwe klant toegang kunnen geven tot zo’n portal en hij daar zelf al veel van zijn gegevens kan invullen. En hoe mooi zou het zijn als ook onze subagenten via een portal toegang krijgen. Wij denken graag mee in dat proces.”