Allround Advieskantoor
Ontdek DIAS EEN voor Allround advieskantoren

DIAS Software B.v.

Ben je een allround advieskantoor en op zoek naar een geïntegreerd softwareplatform dat je dienstverlening op het gebied van hypotheken en advies optimaliseert?

DIAS EEN is dé oplossing die je nodig hebt.

Het platform is speciaal ontworpen voor allround advieskantoor die zowel verzekeringen als hypotheken aanbieden aan particuliere en zakelijke klanten.

DIAS Software B.v.
DIAS Software B.v.
DIAS Software B.v.
DIAS Software B.v.

Als allround advieskantoor wil je jouw klanten de best mogelijke service bieden. DIAS EEN ondersteunt je hierbij door middel van een geïntegreerd platform voor al je processen, diensten, producten en klanten. Dit platform biedt onder meer:

  1. DIAS Assurantie: Innovatieve verzekeringssoftware voor een gestroomlijnd assurantieadvies en beheer. Versterk je CRM, workflows en klantportalen met onze gebruiksvriendelijke oplossing.

  2. DIAS Volmacht: Het meest complete softwareplatform voor volmachten, met geavanceerde functionaliteiten voor samenwerking. Optimaliseer je processen en verbeter de interactie met adviseurs en klanten.

  3. DIAS Hypotheek: Geavanceerde hypotheeksoftware voor naadloos hypotheekadvies en inkomensanalyses. Vergemakkelijk documentuitwisseling en klantcontact met onze veilige en betrouwbare oplossing.

"Het zorgt voor efficiency intern en dossiers die volledig voldoen aan compliance eisen"

In een snel veranderende financiële wereld staan allround advieskantoren voor diverse uitdagingen. Om succesvol te blijven, is het cruciaal om in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Met DIAS EEN bieden we een innovatief en geïntegreerd softwareplatform dat naadloos aansluit op de behoeften van moderne advieskantoren.

Trend 1 – Digitalisering en automatisering:
DIAS EEN helpt advieskantoren om efficiënter en effectiever te werken dankzij de automatisering van processen en de digitalisering van diensten. Ons geïntegreerde platform stroomlijnt je werkzaamheden en zorgt voor een hogere productiviteit, waardoor je meer tijd overhoudt voor het adviseren van je klanten.

Trend 2 – Personalisatie en klantgerichtheid:
Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat je jouw klanten een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring kunt bieden. Met de gebruiksvriendelijke oplossingen van DIAS EEN, zoals onze CRM, klantportalen en gepersonaliseerde communicatie, bouw je aan langdurige relaties en verhoog je de klanttevredenheid.

Trend 3 – Flexibiliteit en aanpassingsvermogen:
DIAS EEN is ontworpen om mee te groeien met de veranderende behoeften van je advieskantoor. Dankzij het cloud-based platform en de modulaire opzet kun je eenvoudig inspelen op nieuwe ontwikkelingen en technologieën, waardoor je altijd up-to-date en concurrerend blijft in de markt.

DIAS Software B.v.

Complete software

De meest complete software in de markt: hypotheekavies, inkomensrisico's en analyses, productvergelijkingen, uitgebreide CRM-functionaliteit, workflow en een modern klantportaal met documentuitwisseling voor jouw klant

DIAS Software B.v.

Veilig en betrouwbaar

Duidelijke en leesbare rapportages met DIAS Software levert veilige en betrouwbare software. Cruciaal voor de continuïteit van je kantoor. 

DIAS Software B.v.

Workflow

Eén gemakkelijke en uniforme manier van werken in je kantoor met minder fouten

DIAS Software B.v.

Financiën

Uitgebreide financiële modules voor zelf-incasserende kantoren

"DIAS geeft mij overzicht en inzicht in onze klanten én in het reilen en zeilen van ons kantoor. Het systeem bespaart ons nu al 40% tijd en ik verwacht dat het in de toekomst ook een concrete bijdrage gaat leveren aan de omzetgroei."
DIAS Software B.v.

Verkoopkansen

Meer inzicht in je klantportefeuille en een hogere gemiddelde polisdichtheid per klant  

DIAS Software B.v.

Prolongatie

Betrouwbare en snelle prolongatiefunctionaliteit

DIAS Software B.v.

Urenregistratie

Automatisch en/of handmatige tijdsregistratie voor abonnementen, uurtarieven of een vast bedrag per klant.

DIAS Software B.v.

Ben je benieuwd naar wat DIAS EEN voor jouw allround advieskantoor kan betekenen?

Vraag direct een demo aan en ontdek de mogelijkheden van dit unieke softwareplatform in de cloud. Investeer in de toekomst van je advieskantoor door te kiezen voor innovatieve digitalisering en een klantgerichte aanpak met DIAS EEN.

Ga direct naar:

Maak de Switch

DIAS EEN, een flexibel en schaalbaar platform dat precies past bij jouw dienstverlening. Of je je nu focust op: 

  • Verzekeringen, hypotheken of allebei 
  • Particuliere klanten, zakelijke klanten of agenten 
  • Als zelfstandige, met een klein team of meerdere vestigingen werkt 


DIAS EEN is jouw platform voor al je processen, diensten, producten en klanten. Maak nu zelf de switch.
 

DIAS Software B.v.